KALAJA E ROZAFËS - SHKODËR

nonimlloja 20 2020-04-22
KALAJA E ROZAFËS - SHKODËR puzzle ze zdjęcia
20
34
0

Pozicioni strategjik i kalasë, ndërtuar ndërtuar 120 m mbi nivelin e detit, dhe fortifikimi me kulla përgjatë gjithë murit perimetral të saj e ben atë një keshtjellë me vlera të pa diskutueshme historike dhe. Monument Kulture kategoria e I-rë që nga viti 1948

most krajobraz albania budynek na wolnym powietrzu woda roślina trawa skała bruk cegła złóg drewno łuk droga nawierzchnia drogi drzwi naturalny krajobraz ściana kamienna ściana murarstwo układanka obszar wiejski most garbowy gruzy ruina niebo europa stary południowa europa szkodra

Ułóż podobne puzzle

Komentarze

Oceń tę grę

Nie ma jeszcze głosów - bądź pierwszy Twój głos:

Dodaj komentarz

Inne puzzle z kategorii Architektura